Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Feb 19, 2021

Astăzi, nu veți auzi un singur invitat, ci mai mult de zece. 

În acest episod special, am adus la un loc vocea și practica unor oameni care, împreună, au mai mult de două secole de experiență în management, leadership și antreprenoriat. Am vrut să pun la un loc răspunsuri relevante pentru ziua de azi la întrebări legate de ce face o organizație să ”prospere” - cu ghilimele de rigoare - atunci când e greu. 

Sunt cinci teme mari: Care este rolul unui lider? De ce trebuie oamenii tratați ca oameni, nu ca resurse? De ce organizațiile bune sunt intense și balansează tensiune și echilibru? Care este rolul evolutiv al greșelilor și cum arată arhitectura unei companii bune. 

Veți auzi vocea unora dintre invitații mei - Florin Talpeș, Dragoș Iliescu, Marius Ștefan, Cosmin Alexandru, Iuliana Stan, Adrian Stanciu, Iulian Stanciu, Dan Isai, Adrian Florea, Andrei Pitiș, Bogdan Lucaciu, Mihaela Gînju, Cristian Hossu, Adrian Florea, Sergiu Neguț. Puteți oricând merge în arhiva de podcasturi pentru a asculta episoadele în întregime. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.