Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Dec 19, 2019

(din arhivă) În decembrie 2019, 5ToGo a vândut un pachet de 35% către fondul de investiții Mozaik. Radu Savopol și Vlad Bușilă, cei doi fondatori, păstrează restul de acțiuni. Am vorbit cu Radu la The Vast&The Curious, în octombrie 2019. 

Radu Savopol a fondat 5ToGo în 2015, aproape întâmplător. Trei ani...


Dec 4, 2019

Iancu Guda e un om al cifrelor și adoră ceea ce face. Studiază sănătatea companiilor, vede tendințe pe care alții nu le văd și e pasionat multele feluri în care liderii și fondatorii comit erori elementare de judecată. 

Este director general Coface Credit Management Services, unde conduce 100 de oameni. Avea...


Nov 21, 2019

Lucian Butnaru a reușit, de-a lungul a mai mult de două decenii în antreprenoriat, să-și creeze o practică rar întâlnită: aceea de a reflecta la ceea ce este important pentru el și pentru oamenii pe care-i conduce, pentru business și viața personală. 

Este antreprenorul din spatele unei companii cu care...


Nov 7, 2019

L-am intervievat pe Mircea Miclea la Cluj, la conferința anuală a Fundației Romanian Business. A fost una dintre cele mai interesante și pline de sens conversații despre mecanisme mentale, erori de decizie și cum să cultivăm în noi abilități esențiale pentru viitor. 

Mircea este doctor în psihilogie și are...


Oct 21, 2019

Mihai Simiuc a creat FruFru în iunie 2006, împreună cu doi parteneri. Au fost pionieri în domeniul mâncării ”curate” și sănătoase, într-un timp în care nimeni nu se gândea la așa ceva. 

Au început cu un plan de business perfect care s-a dovedit greșit. Le-a luat cinci ani și multe eșecuri până să...