Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Apr 24, 2020

Constantin Chiriac este fondatorul și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și managerul Teatrului Radu Stanca din Sibiu. 

Este un matematician îndrăgostit de miracole și un manager care crede că totul e posibil, nimic nu e întâmplător și că secretul succesului e arta de a...


Apr 17, 2020

Alina Stepan este Country Manager pentru România al Ipsos, o companie globală de cercetare prezentă în 90 de țări.

Ceea ce ne-a adus împreună pentru această conversație este experiența remarcabilă a Alinei cu date ce ilustrează tendințe și forțe care ne schimbă comportamentul și lumea.

Ipsos a lansat,...


Apr 10, 2020

Barbu Mateescu e sociolog. Are aproape 40 de ani și, deși face parte dintr-o generație nouă de sociologi, e unul dintre cel mai des citați în România. A absolvit cursurile Universității din Pennsilvanya, Statele Unite, una dintre cele mai vechi și apreciate școli de sociologie. Barbu este specializat în...


Apr 3, 2020

În absența încrederii, spune Daniel David, nu putem coopera și găsi soluții în vremuri grele. Încredere înseamnă capacitatea de a-ți asuma riscuri, așteptându-te să primești ceva în schimb, dar fără să fii sigur că vei primi.

Daniel David este rectorul Universității Babes Boylai din Cluj și este...