Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

May 29, 2020

Iancu Guda publicat recent o carte despre economie, strategie de business și politici publice pentru criză. ”Economia în vremea coronavirusului” este, de altfel, singurul ghid românesc de bune practici pentru momentul actual. 

Am vorbit cu el despre cum arată următoarele șase luni, despre cele trei lucruri...


May 22, 2020

Ultimele două luni au schimbat felul în care ne simțim și felul în care ne percepem viața și munca. Psihologic vorbind, spune Dragoș Iliescu, ne întoarcem la ”viața normală” cu mai multă anxietate, mai depresați și puțin mai uzați. 

Dragoș este specializat în psihologie organizațională, predă...


May 15, 2020

”Ceva trebuie să te ajute să-ți păstrezi mintea întreagă și energia. Pentru că presiunea este foarte mare. Când ești antreprenor, tu trebuie să ai soluția, deși n-ai nicio vină și nu te-ai pregătit pentru situația aia. Nu poti să vii să îți dai demisia. Pentru mine, opțiunea să pun lucrurile în...


May 8, 2020

Adi face parte din acea categorie foarte restrânsă de consultanți cu vastă experiență în antreprenoriat. Dar e mult mai mult de atât, pentru că poate pune în sisteme clare și simple de referință idei complexe și fenomene altfel greu de înțeles. 

A fondat în ultimii 30 de ani companii de vânzări,...


May 1, 2020

”E o mare oportunitate de a deveni oameni mai buni. Să privim cu recunoștință perioada aceasta, pentru că avem oportunitatea de a crește.”

 

Domnica Petrovai este psihoterapeut. Specializarea ei este terapia congnitiv-comportamentală și, azi, lucrează mai ales cu cupluri. 

A fondat Mind Education, o...