Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Feb 25, 2022

Limitele a ceea ce putem face sunt definite de limitele aspirațiilor noastre. Iar aspirațiile ne sunt atât de îndrăznețe precum lumea în care ne găsim zi de zi. Nu poți avea aspirații mari dacă rămâi în conversații mici. 

Așadar, iată o întrebare: cum construim noi aspirații pentru tinerii la început...


Feb 18, 2022

Acum câteva luni, am descoperit marinelaardelean.com, locul unde Marinela spune o poveste fascinantă despre aproape 1.200 de vinuri și podgorii din România și Republica Moldova. M-am întors și reîntors la el și m-am decis să o cunosc și să o conving să spună, pentru voi, povestea despre cum o femeie foarte...


Feb 11, 2022

Roxana Vitan este președintele unei organizații foarte interesante despre care probabil că nu știți prea multe. Romanian American Foundation este o organizație discretă care, de 13 ani, investește în schimbare în trei mari domenii - economie rurală, tehnologie și inovație și implicare civică. Astăzi,...


Feb 4, 2022

Ioan este cofondator al Flowx, o companie de tehnologie care a atras în 2021 o investiție de 8,5 milioane de euro, a doua cea mai mare finanțare din Europa pentru un startup din industria de servicii financiare. Este, de asemenea, cofondator al unei alte companii de tehnologie, Qualitance. 

Evident că am vorbit...


Feb 1, 2022

Acest episod bonus vă aduce prima parte din podcastul Obiceiul Pământului, un nou proiect al prietenilor noștri de la DoR. 

Când am început să ascult, am realizat că nu pot, pur și simplu, să mă opresc. 

Povestea pe care o spune acest serial în șase episode, despre cei 500 de ani de sclavie a romilor,...