Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Jun 28, 2022

Tudor Manea este CEO al eMag, unul dintre partenerii strategici ai Vast&Curious.

Am fost curioasă să înțeleg cum arată eMag pe dinăuntru. Un grup cu peste 7.000 de oameni, afaceri de aproape două miliarde de euro și, din primăvara acestui an, cel mai valoros brand românesc.

Acest episod este parte dintr-o...


Jun 23, 2022

Radu Hanga este președintele Bursei de Valori. Într-unul dintre cele mai instabile momente ale piețelor de capital, am vorbit cu Radu despre bursa de la București și cum este ea așezată în acest peisaj. 

În general, spune Radu, piața noastră s-a dovedit a fi mai stabilă decât altele din regiune. Am vorbit...


Jun 17, 2022

Răzvan Nicolescu are o experiență de peste două decenii în energie și este unul dintre experții români în domeniu cu o carieră de succes în țară și în afară, în egală măsură.

Este membru in Consiliul de Conducere al agenției europene care se ocupă de tehnologie și inovare. Are peste 20 de ani...


Jun 10, 2022

Tudor Giurgiu este producător de film, regizor și fondatorul TIFF, unul dintre cele mai mari festivaluri de film europene.  A fondat, de asemenea, asociația care organizează premiile Gopo și casa de producție Libra Film.

Cu doar câteva zile înainte de ediția cu numărul 21 a festivalului din Cluj, am vorbit cu...


Jun 7, 2022

Aceasta este cea de-a doua parte a conversației cu Dan Bucșa, economistul șef al Unicredit pentru Europa Centrală și de Est, despre economia României și perspectiva ei pe termen scurt.

Dan este ceea ce am putea numi un pesimist moderat, cel puțin în ceea ce privește următoarea perioadă. Prognoza lui de...