Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Dec 30, 2022

Am vorbit cu Adrian Florea despre obiceiurile bune și obiceiurile proaste care, la un moment dat, devin destin. Despre cum să reflectăm la ele și să le schimbăm, în viața profesională și personală.

Adrian Florea este cofondator al Trend Consulting, una dintre companiile lider în consultanță...


Dec 28, 2022

Am vorbit cu Marius și Dan Ștefan despre arta de deveni un lider care are ceea ce Adam Grant numește încredere ”încredere smerită”. De a conduce oamenii în vremuri complicate, știind că nu are toate răspunsurile. 

Marius și Dan Ștefan sunt fondatori ai Autonom, cea mai mare companie românească de...


Dec 23, 2022

Am vorbit cu Radu Atanasiu despre o temă care, mie una, îmi produce o profundă neliniște: ideea de a învăța să renunțăm. La idei, oameni și lucruri care nu ne mai sunt de folos. 

Radu este profesor de gândire critică și decan asociat la Bucharest International School of Management. 

Acest podcast este...


Dec 21, 2022

Acesta este primul dintr-o serie de episoade scurte care vorbesc despre o temă asupra căreia invitații mei și-au schimbat părerea sau la care reflectează. Îi veți reîntâlni pe Andrada Vincze, Andrei Miu, Adrian Florea, Aneta Bogdan, Marius și Dan Ștefan și Radu Atanasiu.

În acest episod, Andrada Vincze...


Dec 16, 2022

Radu este unul dintre cei mai experimentați economiști din România. Am vrut să avem, pentru acest final de an, câteva repere despre anul care vine și temele care vor conta în 2023.

Suntem sau nu pe pragul de a intra în recesiune și ce înseamnă asta, de fapt? De ce este inflația un fenomen mai greu de...