Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Jan 27, 2023

Astăzi, va aduc una dintre cele mai bune conversații din arhiva noastră. 

Ioan Iacob este antreprenor și cofondator al Flowx, o companie de tehnologie cu un produs inovator, ambiția de a schimba industria de servicii financiare și performanța de a fi atras la final de 2021 a doua cea mai mare finanțare...


Jan 20, 2023

Probabil că cei mai mulți dintre voi aveți undeva o listă pe care ați scris ce vreți de la 2023. Ce visuri și aspirații și dorințe și proiecte doriți să vedeți realizate. Din păcate, jumătate dintre voi ați renunțat deja, în chiar primele două săptămâni din an. 17 ianuarie e, oficial, ziua...


Jan 13, 2023

În august 2022, Jean Valvis a vândut către Pepsi 20% din Aqua Carpatica. E una dintre cele mai spectaculoase tranzacții încheiate vreodată în România. Și momentul în care își poate împlini aspirația la care lucrează de ani de zile: de a face din apa românească un brand global.

Am vorbit cu el despre cum...


Jan 6, 2023

Andrei Miu crede că, dincolo de a fi pragmatici și a căuta excelența, avem nevoie de încă ceva rar și prețios: să ne punem forța interioară în slujba blândeții. Știm atât de puțin și putem controla atât de puțin încât ar fi un semn de prostie să alegem altceva.   

Andrei este profesor și psiholog...


Jan 5, 2023

Am vorbit cu Aneta Bogdan despre efectul acestei perioade de profundă incertitudine asupra fiecăruia dintre noi și despre decizia de a prețui și cultiva relații care devin puncte de echilibru.

Aneta Bogdan e cofondator al Brandient și, probabil, cel mai influent creator și strateg de brand.

Acest podcast este...