Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Feb 23, 2023

Doru Căstăian este profesor de filozofie și științe socio-umane la Liceul Dimitrie Cuclin din Galați. Este unul dintre profesorii remarcabili selectați în programul Merito al Fundației Romanian Business Leaders. Este doctor în filozofie, autor, traducător și formator de profesori.

Conversația noastră...


Feb 16, 2023

În ultimele luni, ne-am pregătit pentru o recesiune. De la vecinii noștri, la șefi de companii și experți, toată lumea s-a comportat ca și cum ar fi o realitate. Ne-am așteptat la o perioadă de scădere și greu și stres economic. Nu a venit. Și nu pare că va veni. Unde ne-am înșelat? Sau, și mai bine:...


Feb 10, 2023

La finalul lui 2022, Cristina Bâtlan a fost votată al doilea cel mai de succes CEO din România. În ultimii ani, a devenit foarte cunoscută datorită rolului de jurat și investitor la Imperiul Leilor și, foarte recent, ca protagonist al unui episod din emisiunea ”Șef sub acoperire” de la ProTV.

Dar, pentru a...


Feb 3, 2023

Dintre toate lucrurile grele pe care le facem în viață și în profesie, probabil că cel mai greu este să cerem. Bani pentru o cauză, pentru un startup, pentru un proiect.

Mădălina are două decenii de experiență în a cere. Este primul consultant român în filantropie și cofondator al Școlii...