Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Jun 30, 2023

Rudi este partener și CEO al Roca Investments, o companie de private equity care investește în și susține creșterea și scalarea companiilor antreprenoriale. În ultimul timp, Roca își îndreaptă atenția și investițiile către companiile de familie aflate în faza de succesiune, ai căror fondatori au nevoie...


Jun 23, 2023

Am așteptat mult timp să am o conversație despre optimism. Despre influența lui surprinzătoare asupra succesului în viață, asupra sănătății noastre mentale și fizice. Într-o lume dominată, parcă, de negativ, în care pare că ne-am pierdut capacitatea de a spera și a vedea un viitor mai bun, calitatea...


Jun 15, 2023

Radu studiază de ani de zile știința luării deciziilor și erorile pe care le facem adesea, în viață și în business. Am vorbit cu el despre experiența lui cu multiple cariere și alegeri de viață și ce l-a învățat despre decizii.

De la faptul că luăm în considerare o singură variantă, la...


Jun 9, 2023

Radu și Magor sunt autorii cărții ”Bătăliile care contează”, o carte despre leadership și valori în situații critice. Despre ce contează atunci când mizele sunt importante. 

Radu și Magor n-ar putea veni din lumi mai diferite. Dar poveștile și lecțiile pe care le aduc din armată și din...


Jun 2, 2023

Ioana este, de mai bine de un deceniu, omul din spatele fenomenului Art Safari. În 2015, a uimit și contrariat pe toată lumea când a decis să facă prima ediție într-un imens garaj dărăpănat, pe bulevardul Magheru, în București.

Azi, Art Safari este cel mai mare conglomerat de expoziții de artă din...