Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


May 8, 2020

Adi face parte din acea categorie foarte restrânsă de consultanți cu vastă experiență în antreprenoriat. Dar e mult mai mult de atât, pentru că poate pune în sisteme clare și simple de referință idei complexe și fenomene altfel greu de înțeles. 

A fondat în ultimii 30 de ani companii de vânzări, training, consultanță sau educație. A acompaniat zeci de lideri în proiecte complicate de reinventare a organizațiilor. Și se numără printre fondatorii programului de MBA al Maastricht School of Management din București, ai școlii pentru lideri Erudio, ai universității de antreprenoriat Entrepreneurship Academy.

Am vorbit cu Adi despre cum să înțelegi și să acționezi într-o lume incertă, despre fragilitatea sistemelor rezistente, despre de unde începi să reconstruiești ce ai pierdut în criză, despre ce ne învață stolurile de grauri în legă cutură lumea în care trăim azi, despre risc și câteva idei paradoxale. Cum planul e inutil, dar planificarea obligatorie. Și practica de a pune acțiunea înaintea gândirii. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.