Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Jul 24, 2020

Alexandru Ion este actor, a produs propriile spectacole de teatru și a cofondat, acum 15 ani, Festivalul de Teatru Ideo Ideis. 

Mulți dintre noi știm despre Ideo Ideis că este un fel de mic miracol, un festival născut într-un oraș fără teatru și fără cinema, care a devenit o referință pentru zeci de trupe de teatru pentru adolescenți și sute de tineri care se întâlnesc an de an în Alexandria. Un fenomen care are alături aproape toate numele mari ale teatrului și culturii românești. 

Puțini știu că Alex avea 18 ani când a cofondat festivalul. Am vorbit cu el despre ce înseamnă pentru el acest moment, când totul s-a oprit, despre principii de muncă și de viață, despre listele ciudate pe care le ține pentru a-și aminti și analiza viața, despre a crește ceva cu pași mici dar ireversibili, despre cum să rezolvi probleme și multe altele. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.