Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Apr 1, 2021

Alina și Daniel Donici sunt fondatorii Artesana, singurul producător artizanal de lactate care e de găsit în marile lanțuri de magazine. Artesana e azi un business de câteva milioane de euro, cu o nouă fabrică în construcție și un fond de investiții - ROCA Investments - ca partener. Vinde o jumătate de milion de produse în fiecare lună.

Am vrut să vorbesc cu ei nu neapărat pentru ceea ce este Artesana azi, cât mai ales pentru călătoria care i-a adus aici. Le-a luat opt ani să pună Artesana pe linia de plutire și o cantitate nelimitată de încăpățânare și încredere. 

Au fost de câteva ori pe punctul de a închide, au pus la bătaie casele părinților și au fost foarte aproape de a le pierde. Au fost pionieri în domeniul produselor lactate integrale, ambalate în sticlă, fără niciun fel de aditiv. 

Dacă vă întrebați cum arată viața reală pe drumul de la o idee la o companie care e lider de piață, veți auzi în continuare perspectiva a doi oameni care au crescut o căsnicie, trei copii și un business greu, în același timp. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.