Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Apr 17, 2020

Alina Stepan este Country Manager pentru România al Ipsos, o companie globală de cercetare prezentă în 90 de țări.

Ceea ce ne-a adus împreună pentru această conversație este experiența remarcabilă a Alinei cu date ce ilustrează tendințe și forțe care ne schimbă comportamentul și lumea.

Ipsos a lansat, recent, o cercetare ce a cuprins 33 de țări legată de forțe și tendințe care modelează viitorul. Am vorbit cu Alina despre Ipsos Global Trends și, mai ales, despre ce spun datele legat de România și perioada pe care o traversăm azi; despre felul în care criza pe care o traversăm ne schimbă preferințele, comportamentul și valorile, despre opotunitate și cele cinci mari tendințe care se manifestă în România. Dar și despre forțe de adâncime, așa cum este tendința noastră spre populism și neîncrederea în democrație. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicăre. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter. Pentru interviurile live, foști invitați și ce urmează, vizitați-ne pe vastcurious.ro

Pentru conversații cu antreprenori, sociologi, psihologi și alți oameni destoinici și interesanți despre business, leadership, performanță și natura umană, abonați-vă la podcastul Vast and Curious în Soundcloud, Apple, Stitcher, Spotify