Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Dec 11, 2020

Andrei Cionca este cofondatorul Impetum Group, al Casei de Insolvență Transilvania și a două fonduri de investiții, ROCA și ROCA X. 

Este considerat numărul unu într-un clasament al managerilor de criză și printre primii cei mai importanți oameni de afaceri români. În două decenii de business, a trecut printr-un faliment dureros, care s-a transformat în oportunitatea pe care a construit apoi fondul ROCA. A lucrat cu cel puțin 1.000 de companii în criză și, din toată această experiență, a constatat că, cel mai adesea, moartea unui business nu e legată de bani. Ci de o formă de orbire a managerului sau antreprenorului. 

Am vorbit cu Andrei despre cei patru mentori care i-au schimbat viața, despre cum ajung organizațiile în situații imposibile din cauza fondatorilor, despre lecțiile lui personale și crize de creștere personale și de companie. Despre valoarea inestimabilă a parteneriatelor și lipsa de încredere care e parte din ADN-ul nostru și care ne împiedică să ne atingem potențialul și să lucrăm cu ceilalți. Despre cum este această criză diferită și ce e nevoie pentru a ieși cu bine din ea. 

E o conversație surprinzător de deschisă despre eșec și succes și greșeli personale despre care doar rareori vorbim în public.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.