Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Mar 13, 2020

Aneta Bogdan a cofondat Brandient în 2002, alături de Mihai Bogdan și Cristian Kit Paul.”Semnătura”ei se află pe mai mult de 100 de noi branduri. Brandient este recunoscută ca una dintre cele mai bune companii globale de branding și este sfătuitor de încredere pentru aproape toți marii antreprenori români. 

Brandient are un birou în Singapore, unde lucrează proiecte complexe de consultanță pentru unele dintre cele mai mari companii din Asia. 

Aneta a scris în 2010 Branding pe frontul de est, o carte practică și foarte bine scrisă despre cele mai importante principii în branding și cum să constriești ceva durabil. 

Mentorul Anetei și omul care i-a influențat cel mai mult viața profesională este Wally Ollins, unul dintre titanii industriei, fondatorul unor companii precum Saffron sau Wolff Ollins. 

Am vorbit cu Aneta despre valoarea brandingului în business, admirația față de antrepreneori, de ce nu poți construi un brand solid în social media, diferența majoră între faimă și reputație și lecțiile importante din antreprenoriat și extinderea în Asia. La final, vorbim despre neașteptata poveste a lui Ion Iliescu și cel mai bun sfat pentru un antreprenor. 

***

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți. 

Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter. 

Pentru interviurile live, foști invitați și ce urmează, vizitați-ne pe vastcurious.ro

Ne puteți urmări pe Facebook, LinkedIn, Youtube