Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Aug 5, 2022

Episodul de azi este unul dintre preferatele mele și ale multora dintre voi. 

Într-o perioadă în care mulți căutăm răspunsuri la întrebarea ”cum am putea trăi mai cu sens”, am ales din biblioteca noastră această conversație în care Dragoș Vîlcu vorbește despre procesul prin care a trecut el însuși și care i-a schimbat felul în care își privește timpul, viața, munca. 

Am vorbit despre curajul de a-ți spune ție ce vrei de la viață, întrebări care să ne scoată din zona de confort, a alege la ce spui da și nu, cum să trăiești o zi bună și ce a învățat în 25 de ani de business. 

Dragoș este fondatorul Multimedia Est, una dintre cele mai mari case de producție video din țară. A lucrat, probabil, mii de proiecte de reclame, documentare, filme comerciale. Dar și filme artistice premiate, precum serialul Umbre, Marți după Crăciun, Cerneala va fi albastră. Este, de asemenea, cofondator în multe alte afaceri, de la media, la imobiliare. 

Am vorbit cu Dragoș în martie 2021. Ca de obicei, găsiți toate resursele despre vorbim pe andreearosca.ro. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.