Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Feb 12, 2021

Bogdan Iordache este, probabil, omul care a făcut ca în România să se vorbească despre startup-uri. A fondat How to Web în 2009, prima conferință de tehnologie și antreprenoriat în teritoriul dintre Paris, unde exista Le Web, și Moscova. 

Este investitor și advisor pentru startup-uri, cofondator al Tech Angels, mentor pentru diverse acceleratoare europene și fondator al mai multor companii. 

În ianuarie 2021, How To Web a publicat un raport a cărui concluzie interesantă este că anul 2020 a fost neașteptat de bun pentru investiția în startup-uri. 

Dacă sunteți în căutare de răspunsuri la întrebări de genul ”cum să reinventez un business”, cum să-mi validez ideile, cum arată un starup care reușește sau dacă e mai bine să concentrat versus a avea interese diverse, veți găsi în această conversație posibile răspunsuri.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.