Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Sep 29, 2023

Cori e un om greu de descris în câteva cuvinte. E unul dintre cei mai cunoscuți și căutați antrenori de Pilates, e fondator a două companii de nutriție, Yummdiet și Crave. Una dintre ele, Crave, e un startup în una dintre cele complicate piețe, în Statele Unite. Povestea ei de viață, de la o adolescentă supraponderală, la un antreprenor prosper și apoi la ruină financiară și fondarea unor noi companii e, poate, o lecție de reziliență și reinventare pentru fiecare dintre noi. În viața personală, a muncit din greu la visul de a avea o familie, doar pentru a-l vedea spulberat și a se reașeza într-o nouă realitate, într-o altă țară, în alt fel de relație cu ea însăși și cu aspirațiile de viață.

Această conversație cuprinde o groază de teme, de la ce au oamenii nevoie de la un bun antrenor, la strategie de business într-o nouă piață, de la principiile fundamentale ale nutriției și ce greșeli facem fiecare dintre noi, la principiile de psihologie importante în mișcare și alimentație, de la managementul satisfacției, la ce a învățat când a trebuit să o ia de la capăt de câteva ori. De la cum a „dat-o de gard” în toate direcțiile, la descoperirea că viața poate fi trăită și un business poate fi construit și dintr-o stare de calm și echilibru.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Podcastul Vast&Curious este susținut de AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la bursă. AROBS este o companie românească fondată acum 25 de ani la Cluj, cu birouri în opt țări și parteneri și clienți în Europa, America și Asia. 

AROBS crede într-o cultură a implicării, a evoluției continue și a parteneriatului pe termen lung. Este una dintre puținele companii românești care oferă fiecărui angajat acțiuni gratuite în pachetul obișnuit de beneficii. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.