Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Mar 25, 2022

În ultimul timp, o grămadă de oameni mi-au spus ”trebuie să mergi să vezi Piața9 și să vorbești cu Dani Galea”. 

Am mers, așadar, la Oradea să-i cunosc pe Dani și anca Galea, fondatorii acestui concept de piață de produse proaspete unic în România. 

Există un motiv pentru care în acest moment complicat, în plină campanie rusă în Ucraina, am decis să vă ofer această conversație. Am vorbit cu zeci de oameni în ultimul timp, oameni care mi-au spus că nu se opresc, că felul în care putem trece cu bine peste acest moment este să contribuim atât cât putem și, mai ales, să ne facem fiecare treaba cât putem de bine. Am ales această conversație pentru toți antreprenorii și oamenii care construiesc ceva, pentru că secretul lui Dani Galea este că se ambiționează să facă tot ce face cu grijă pentru oameni și cât de bine poate. A trecut printr-un faliment, printr-o perioadă în care a spălat vase într-o țară străină, a construit și lăsat în urmă un business pentru a se întoarce în România. A fost pantofar, măcelar și multe altele pe drum. 

A deschis Piața9 în varianata ei actuală în decembrie 2019, cu trei luni înainte de pandemie. Când credeau că au ajuns la liman, au luat-o de la capăt. 

Am vorbit cu el despre frică, despre gândire de termen lung și pași decisivi pe termen scurt, despre când să iei decizii repede și când să te gândești, despre miezul de care ai nevoie ca să poți crește, cum să te gândești la risc.

Sper să vă inspire și să vă dea încrederea de a merge mai departe. Și speranța că, așa cum spune Dani, toate vor fi bine. 

****

Acest podcast este prezentat de eMAG, o companie care crede în educație și în puterea oamenilor de a folosi tehnologia pentru a crea un viitor mai bun.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.