Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Mar 18, 2022

Acest moment, spune Doru, este un moment unic de leadership. Ne arată puterea fantastică a inițiativelor care pleacă de la firul ierbii și capacitatea oamenilor de a folosi rețele informale pentru a rezolva probleme pe care o gândire ierarhică nu le-ar fi putut rezolva niciodată peste noapte. Ne arată cum construiești și distrugi credibilitate și de unde putem începe să avem din nou încredere în instituții.

Ne învață că nu avem nevoie de permisiunea nimănui pentru a fi lideri și despre relația între creativitate și libertate. Ne arată cum simpla prezență sau un discurs pot construi încredere și mobiliza o țară întreagă, sau pot distruge încrederea.

Doru este autorul cărții ”Employer Branding 100%”, o carte despre cum să creezi organizații care să atragă și să păstreze oameni extraordinari. Este doctorand la Universitatea Babeș Bolyai cu o teză despre managementul creativității și inovației și lucrează în acest moment la cea mai amplă cercetare academică internațională care evaluează climatul pentru inovație în organizațiile din industria de software. Este realizatorul podcastului Haking Work și fondator al școlii SPOR, unde predă un masterclass de employer branding. Este licențiat în marketing și are o experiență vastă în companii locale și multinaționale.

****

Acest podcast este prezentat de eMAG, o companie care crede în educație și în puterea oamenilor de a folosi tehnologia pentru a crea un viitor mai bun.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.