Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


May 29, 2020

Iancu Guda publicat recent o carte despre economie, strategie de business și politici publice pentru criză. ”Economia în vremea coronavirusului” este, de altfel, singurul ghid românesc de bune practici pentru momentul actual. 

Am vorbit cu el despre cum arată următoarele șase luni, despre cele trei lucruri esențiale la care să reflecteze un antreprenor, despre cum poți îmblânzi incertitudinea și necunoscutul și multe altele. 

Iancu Guda e un om al datelor. Specialitatea lui este evaluarea riscurilor.  Conduce Coface Credit Management Services și o echipă de 100 de oameni care analizează riscurile și sănătatea financiară a zeci de mii de companii românești. Predă la patru facultăți și este președinte al Consiliului director al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari.

În 2018, a publicat prima carte - ”De ce eșuează companiile” - un alt ghid practic ce detaliază greșelile de strategie și gândire care omoară un business. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunităi pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe www.andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.