Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Aug 13, 2020

Iuliana Stan este cofondator al Human Synergistics România și, practic, omul care a adus în România știința culturii de organizație. Dacă ar fi să definim scurt acest domeniu, cultura este acel set de comportamente, principii, reguli și credințe care fac și desfac performanța. 

Acest episod explorează ce și cum fac echipele care reușesc să călărească valul schimbării. Spulberă câteva credințe comune, precum aceea că oamenii trebuie controlați, că banii sunt scop și obiectiv în sine sau că strategia este ingredientul minune. Nu este. Cei care trec cu bine prin incertitudine și greutăți au culturi interne constructive, bazate pe încredere. 

Iuliana este autorul cărții ”Bun simț organizațional” și coordonatorul cărții ”Constructiv”, un volum colectiv care explică unele dintre cele mai importante concepte din business în cheia culturii.  

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.