Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Mar 4, 2022

Dintre toți oamenii pe care îi cunosc, Matei este, probabil, unul dintre cei mai experimentați în economie și piețe financiare. Am vrut de mult timp să îl am invitat în podcast, pentru cu totul alte teme. Dar l-am sunat acum două zile pentru a face puțină lumină, atât cât putem, fiind chiar în miezul evenimentelor, în posibilele consecințe economice ale acestui îngrozitor război din Ucraina. Am vorbit despre cum schimbă ideea de lume globală - poate pentru totdeauna - despre șocurile economice directe și pe termen scurt pe care le provoacă, despre cum să ne poziționăm fiecare în această realitate. Matei are aproape trei decenii de experiență în piețe financiare, inclusiv în Rusia. S-a născut în Statele Unite și a petrecut acolo prima parte a vieții, până la începutul anilor 1990, când a revenit în România. Este fondator al fondului de investiții Black Sea Fund și al Balkan Advisory Company, o companie de investment banking, fondată în 2004. **** Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații.  ****

Acest podcast este de asemenea prezentat de eMAG, o companie care crede în educație și în puterea oamenilor de a folosi tehnologia pentru a crea un viitor mai bun.

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.