Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Feb 5, 2021

Mihai este fondatorul Origo, compania care a creat în România domeniul cafelei de specialitate. Este certificat internațional în pregătirea și evaluarea cafelei. 

Vorbind cu el, am descoperit ce înseamnă în realitate să construiești un întreg business pe ideea de meșteșug. Creșterea Origo nu are legătură cu mai mare, ci cu mai adânc, cu mai mult rafinament, cu mai multă cunoaștere despre cafea. 

Această conversație va schimba felul în care priviți cafeaua de mâine dimineață. Și felul în care înțelegem ce este succesul în business și pariurile îndrăznețe. Veți înțelege de ce unele companii ies întărite din încercări care, pe altele, le doboară. Și, la final, veți învăța să faceți cea mai bună Margherita și să deosebiți o cafea bună de oricare alta. Ahhh, da! Și, de asemenea, veți afla cum aprecierea cafelei e un act de prezență care îți poate schimba viața. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.