Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Feb 9, 2024

Paul a fondat și conduce Storytailors, o rețea globală de producție de film și televiziune care operează în 100 de țări. Paul este, în limbajul industriei, un fixer. E una dintre cele mai neobișnuite și impredictibile meserii. Paul și-a inventat, pur și simplu, un business și o meserie și crede foarte mult în ideea de a-ți croi propriul drum. Pune la punct resurse din cele mai diverse - de la interviuri cu prim miniștri, la închiriere de elefanți și procurarea de arici - pentru studiouri, televiziuni și case de film.

Am vorbit cu el despre cum a făcut acest lucru, despre negociere și a găsi soluții, despre a lucra cu și pentru oameni din culturi complet diferite de a noastră. Succesul lui depinde mult de a înțelege oamenii din cele mai diverse părți, de la cadourile care îi mișcă pe japonezi, la motivele pentru care în Africa trebuie să plătești cash.

Am vorbit, de asemenea, despre cum construiești și conduci o echipă care „vinde încredere”, despre ce a trebuit să schimbe la el și despre cum s-a lecuit de jenă și frică.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială, 100% românească, ce crede în puterea de a schimba lumea prin perseverență și implicare, dar și în puterea de a o construi prin fiecare proiect - personal sau profesional, mai mic sau mai mare.

Dedeman promovează inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partenerul de încredere al The Vast&The Curious aproape de la început.

Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne ajută să evoluăm și să devenim mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Podcastul Vast&Curious este susținut de AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursă. E o companie românească, fondată acum 25 de ani la Cluj de antreprenorul Voicu Oprean. AROBS este astăzi o companie internațională, cu birouri în nouă țări și mai mult de 1.200 de oameni și parteneri în Europa, Asia și America. 

AROBS crede într-o cultură a implicării, a evoluției continue și a parteneriatului pe termen lung. 

 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.