Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Jun 5, 2020

Acest timp de mare incertitudine ne pune în situația inconfortabilă de a reimagina și a recrea multe lucruri cu care ne obișnuisem: cariera, viața profesională, viitorul companiilor și organizațiilor. De a adopta mentalitatea unui antreprenor la început de drum, când datele sunt puține și riscul e la tot pasul.    

Putem face acest lucru? Și dacă da, cum?

Sunt antreprenorii născuți sau crescuți? Putem să ne schimbăm mintea pentru a tolera incertitudine, risc și eșec? Cum funcționează intuiția și când e de folos? Care este legătura între unde și cum creștem și capacitatea de a fi autonomi în viață? 

Această conversație cu Paul Olteanu e o călătorie fascinantă în multe direcții, care aduce la masă neuroștiința pentru a răspunde la întrebări. Pe parcursul ei, mi-am explicat eu mie multe dintre dilemele de care mă lovesc în viața de zi cu zi. Sper că o va face și pentru voi. 

 

Paul Olteanu a lucrat în ultimii 12 ani cu câteva mii de oameni în programe de training și coaching bazate pe neuroștiință, pe înțelegerea arhitecturii personalității și a emoțiilor și pe tiparele de gândire ce influențează comportamentele umane. 

Este gazdă a podcastului Mindarchitect, alături de Anca Anghel, Dorin Boabeș și Tudor Stoica. Mindarchitect e singurul podcast românesc despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. 

Găsiți un sumar al conversației, precum și toate referințele la cărți și alte surse pe www.andreearosca.ro/podcast

***

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

***

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.