Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Sep 26, 2019

Radu Georgescu a fondat 36 de companii. 24 au eșuat. Câteva, au fost parte din tranzacții de ărima pagină: vânzarea RAV către Microsoft, a Vector către Fitbit.

Azi e fondator și președinte al Gecad Ventures, un fond de investiții pentru companii din tehnologie cu vocație globală. 

Radu pare a fi deprins o rară capacitate de a se bucura și de a fi fericit și e curios, în cel mai bun sens al cuvântului. La un moment dat, în timpul interviului, am devenit eu cea care răspunde la întrebări despre de ce fac ceea ce fac și cum aș evalua eu o companie dacă noi doi am face investiții. 

A crescut înconjurat de cărți și muzică, într-o familie ”foarte mișto” și citește în continuare cam 50 de cărți pe an. A lucrat direct cu Bill Gates, fondatorul Microsoft. 

Citatul lui preferat este ”Viața e relativ simplă: faci niște lucruri. Multe eșuează. Unele merg. Faci mai mult din cele care merg. Dacă merg pe scară mare, alții te vor copia. Apoi faci altceva. Șmecheria este în a face altceva”. 

Am vorbit cu Radu despre eșecurile lui, cum își păstrează energia și echilibrul, unde crede că a greșit cu Vector Watch, ce e important ca să reușești în business și cum a luat-o de multe ori de la capăt.