Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Dec 18, 2020

Mulți dintre noi îl cunoaștem pe Radu Georgescu drept unul dintre liderii din tehnologie și unul dintre investitorii serioși în companii de tehnologie, prin GECAD Ventures. Un om cu o istorie de pionierat, protagonistul unei spectaculoase tranzacții de vânzare a tehnolgiei RAV către Microsoft. Apropiat de Bill Gates și prieten cu oameni care au scris istorie în Silicon Valley. 

Această conversație este, însă, despre o ratare și un nou început. Despre un fond de 100 de milioane de euro pe care a ratat să-l pună pe picioare, după doi ani și jumătate de muncă și după ce strânsese deja 60 de milioane de la investitori privați din România. Și un nou începu în SeedBlink, compania despre care spune că a fost ceea ce și-a dorit mereu, deși nu știa. 

Am vorbit cu el despre cum își ”digeră” nereușitele, despre cum și-a creat abilitatea de afi norocos, despre cum vede viitorul companiilor de tehnologie și marea schimbare globală din industrie, despre ce face și cine este SeedBlink, cum trebuie să gândească un antreprenor ca să vadă dincolo de acest moment cețos, ce companii vor ieși cu bine dincolo de el și de ce viitorul este ultra-specializat și local. Și despre cum alege să ăși trăiscă viața și să își construiască ceea ce numim noroc. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.