Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Jun 9, 2023

Radu și Magor sunt autorii cărții ”Bătăliile care contează”, o carte despre leadership și valori în situații critice. Despre ce contează atunci când mizele sunt importante. 

Radu și Magor n-ar putea veni din lumi mai diferite. Dar poveștile și lecțiile pe care le aduc din armată și din viața organizațiilor sunt esențiale și aplicabile fiecăruia dintre noi. 

 

Am vorbit cu ei despre curaj pe câmpul de luptă și dincolo de el, despre vulnerabilitate drept cale de a afla adevărul și a obține performanță, despre arta de a lua decizii, despre pierdere și sacrificiu, despre cât de mult rău facem și ne facem când căutăm perfecțiunea și uităm de oameni. Și despre multe altele. 

 

Magor a predat la Babes Boylai și a reprezentat România în Parlamentul European. A condus, timp de opt ani, WWF în România și în Coreea de Sud. Din 2018 s-a alăturat echipei Trend, unde este partener și conduce domeniul de Leadership și Cultură Organizațională. 

Radu Predescu are o carieră de 15 ani în Armată, ca Vânător de Munte. A fost instructor NATO și a participat la trei misiuni de luptă în Irak și Afganistan. A intrat în business în 2010 și, din 2015, s-a alăturat echipei Autonom. Conduce azi divizia de leasing operațional a grupului.

****

Podcastul Vast&Curious este susținut de AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la bursă. AROBS este o companie românească fondată acum 25 de ani la Cluj, cu birouri în opt țări și parteneri și clienți în Europa, America și Asia. 

AROBS crede într-o cultură a implicării, a evoluției continue și a parteneriatului pe termen lung. Este una dintre puținele companii românești care oferă fiecărui angajat acțiuni gratuite în pachetul obișnuit de beneficii. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.