Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Jun 30, 2023

Rudi este partener și CEO al Roca Investments, o companie de private equity care investește în și susține creșterea și scalarea companiilor antreprenoriale. În ultimul timp, Roca își îndreaptă atenția și investițiile către companiile de familie aflate în faza de succesiune, ai căror fondatori au nevoie de un plan de ieșire.

Am vorbit despre momentul istoric în care ne aflăm, când prima generație de antreprenori își pune pune serios întrebări despre cine va prelua compania, despre oportunitatea foarte plauzibilă ca România să intre în curând pe harta marilor fonduri europene - unde azi nu există - și despre strategia de consolidare regională care conduce deciziile echipei de la Roca.

Dar și despre criza vârstei de 50 de ani, întrebări importante despre ce schimbi și ce păstrezi în business și în viață, despre de ce întrebările sunt mai importante decât răspunsurile, problema psihologică a următoarei generații în legătură cu companiile fondate de părinții lor, de ce e esențial să construiești produse, lecții din multiple crize și greșeli și de ce schimbările trebuie făcute când ești pe val.

****

Podcastul Vast&Curious este susținut de AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la bursă. AROBS este o companie românească fondată acum 25 de ani la Cluj, cu birouri în opt țări și parteneri și clienți în Europa, America și Asia. 

AROBS crede într-o cultură a implicării, a evoluției continue și a parteneriatului pe termen lung. Este una dintre puținele companii românești care oferă fiecărui angajat acțiuni gratuite în pachetul obișnuit de beneficii. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.