Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Dec 20, 2023

Începând de astăzi, până in primele zile din ianuarie 2024, am pregătit o serie de episoade scurte care vorbesc fie despre o temă pe care nu o discutăm destul, fie despre o abilitate care e importantă pentru fiecare dintre noi. 

Îi veți reîntâlni pe Tudor Giurgiu, Marius Istrate, Ilinca Păun, Vladimir Oane, Mirela Oprea, Simona Chesăraicu, Dragoș Roșca și Mihai Purcărea. 

În acest prim episod, regizorul, producătorul și antreprenorul Tudor Giurgiu vorbește despre felul în care ne raportăm la propria istorie și la destinul nostru, cu un fatalism care ne răpește, de fapt, viitorul. Și de ce ar fi bine să schimbăm această atitudine.  

Tudor a lansat recent filmul „Libertate”, un film ce aduce o nouă perspectivă despre evenimentele din 1989. Este fondatorului festivalului TIFF și unul dintre cei mai prolifici producători de film din România. 

***

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea, proiect cu proiect, prin ambiție, perseverență și implicare.

Acest podcast este de asemenea prezentat de AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursă, cu birouri în nouă țări, pe trei continente.