Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Dec 15, 2023

Wargha este fondatorul Enayati Medical City, cel mai mare centru medical privat construit în România ultimilor ani. A fondat și condus Rețeaua de sănătate Regina Maria timp de două decenii, până la vânzarea către un fond de investiții, în 2015. E considerat un inovator în industria medicală.

Oamenii spun despre el că este un partener inconfortabil de negociere, pentru că se poate detașa. Crede că o decizie unanimă, chiar dacă nu e optimă, e mult mai bună decât una optimă, luată în dezbinare. Spune că a învățat să-și asume riscuri mari atunci când s-a scos pe el din miezul lucrurilor și e convins că încrederea face organizațiile mult mai eficiente. E un adept al căutării adevărului, ca misiune de viață. 

Am vorbit cu el despre spiritualitate și rolul și locul ei în viață și în business, despre convingerile lui personale, principiile pe care își bazează deciziile și felul în care își îmbină credința cu parcursul de antreprenor și lider de organizație.

Conversația noastră a avut loc live, la Teatrul Apollo111, în noiembrie 2023.

****

Conversațiile noaste live sunt susținute de BCR. BCR construiește mecanisme și produse pentru o Românie mai inteligentă financiar. Și, pentru că totul pleacă de la oameni și nevoile lor, soluțiile BCR se bazează pe sute de mii de conversații cu companii și oameni obișnuiți. 

Iar sistemul lor gratuit de consiliere financiară a contribuit deja la o viață mai bună pentru 200.000 de oameni care au beneficiat de un plan financiar personalizat.  

****

Partenerul nostru este de asemenea MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România. O organizație construită cu pasiune și îndrăzneală de către un grup de antreprenori români, dar și de medici buni, care cred că împreună putem să facem România bine.

 

Evenimentele live vă sunt prezentate și de Autonom. O companie de familie, fondată de Dan și Marius Ștefan în 2006, la Piatra Neamț, Autonom este acel gen de succes rapid care a rezultat după 20 de ani de muncă susținută. Azi, conduc cel mai mare grup de produse și servicii de mobilitate din România. 

De la o simplă închiriere de mașină, la soluții complexe pentru flote sau soluții de finanțare, soluțiile Autonom susțin companiile, în orice moment s-ar afla pe drum.

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.