Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Feb 26, 2021

Dan Șucu este fondatorul Mobexpert. Media a calculat că fiecare a zecea familie din România  deține ceva de la Mobexpert și l-a numit ”omul care a mobilat o țară”. Apare rar în public, dar îl puteți vedea zilele acestea ca jurat în emisiunea Imperiul Leilor. 

Veți urmări în conversația noastră un...


Feb 19, 2021

Astăzi, nu veți auzi un singur invitat, ci mai mult de zece. 

În acest episod special, am adus la un loc vocea și practica unor oameni care, împreună, au mai mult de două secole de experiență în management, leadership și antreprenoriat. Am vrut să pun la un loc răspunsuri relevante pentru ziua de azi la...


Feb 12, 2021

Bogdan Iordache este, probabil, omul care a făcut ca în România să se vorbească despre startup-uri. A fondat How to Web în 2009, prima conferință de tehnologie și antreprenoriat în teritoriul dintre Paris, unde exista Le Web, și Moscova. 

Este investitor și advisor pentru startup-uri, cofondator al Tech...


Feb 5, 2021

Mihai este fondatorul Origo, compania care a creat în România domeniul cafelei de specialitate. Este certificat internațional în pregătirea și evaluarea cafelei. 

Vorbind cu el, am descoperit ce înseamnă în realitate să construiești un întreg business pe ideea de meșteșug. Creșterea Origo nu are...