Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Mar 12, 2021

Radu Este fondatorul 5ToGo. Compania lui a avut în 2020 un an memorabil și complet diferit de restul industriei. Au deschis, în medie, trei noi cafenele pe săptămână. Au dezvoltat concepte noi. Au creat produse. 

5togo trece, cu alte cuvinte, printr-o surprinzătoare accelerare, când restul industriei de ospitalitate își pune întrebări despre supraviețuire. Cum a fost posibil acest lucru? Care a fost gândirea din spate? Și care este prețul pe care Radu, ca om, îl plătește pentru această incredibilă satisfacție profesională?

Este una dintre cele mai oneste conversații de până acum. Am lăsat-o aproape așa cum a avut loc, pentru ca lipsa de răspuns, ezitările, răspunsurile complet intuitive să ajungă la voi, alături de cele complet articulate și strategice. Pentru că așa arată să crești în cinci ani cel mai mare lanț din Europa Centrală și de Est. Nu e perfect, iar noi suntem oameni imperfecți, înainte de a fi antreprenori.  

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.