Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Jan 26, 2024

George este cofondator și CEO al Flip. O companie care a început în 2019, ca un mic business de recondiționare a telefoanelor mobile, fondat de trei tineri puțin trecuți de 20 de ani.

Azi, Flip este un business regional, parte a grupului eMag, are venituri de 60 de milioane de euro în 2023 și ambiția de a...


Jan 19, 2024

Xenia este fondatorul Planable, o companie globală de tehnologie fondată în 2016 la Chișinău, care a reușit performanța de a crește și a deveni profitabilă cu o singură rundă de finanțare externă.

În 2024, Xenia împlinește 30 de ani. Este parte din galeria Forbes „30 sub 30”, absolventă a Draper...


Jan 17, 2024

Mihai crede că e momentul să abandonăm atitudinea de a fi surprinși de schimbare. E neproductivă, într-o lumea care ne tot pune în față surprize. E timpul să ne gândim serios la două lucruri: cum să ne echipăm pentru neprevăzut și cum să creăm ancore care să ne dea stabilitate. 

****

Acest podcast...


Jan 13, 2024

Emilia Bunea și-a construit o carieră remarcabilă în finanțe și management. Într-un moment complicat al vieții, a început să alerge. Iar alergarea s-a transformat în ceea ce se numește o „pasiune serioasă”, făcută cu iubire, interes și dedicare. Ceea ce a dus-o pe un nou traseu de viață, personal...


Jan 10, 2024

Am experimentat munca la distanță, munca hibrid, munca în toate felurile posibile. Un nou experiment cu săptămâna de patru zile e pe cale să se răspândească. Întrebare este cine gândește strategic consecințele pe termen lung și prețul pe care-l plătesc oamenii când experimentele eșuează. 

Dragoș...