Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Sep 30, 2022

Constantin Damov este cofondator unei companii despre care probabil nu știți aproape nimic dar care, discret, transformă ceea ce noi aruncăm în fiecare zi în produse esențiale pe care le trimite în toată lumea.

Green Group este unul dintre cele mai mari grupuri de reciclare din această parte a lumii și cel...


Sep 23, 2022

Adina Vlad are o experiență de două decade în cercetare și este fondator al Unlock, o companie de cercetare de piață care, în ultimii cinci ani, a cartografiat schimbările de adâncime din mentalitatea și viața fiecăruia dintre noi.

Proiectul ”Hunters” este un fel de hartă - a aspirațiilor, nevoilor...


Sep 16, 2022

Silvia este unul dintre pionierii români în studiul rețelelor - a acelor conexiuni între oameni care modelează societatea, creează culturi, fac posibilă inovația și ne pot schimba viața. 

Am vorbit cu ea în noiembrie 2021 despre rețelele de putere și influență în organizații. 

De data aceasta, am pus pe...


Sep 9, 2022

Raluca Răschip este, alături de Cosmin Alexandru, fondator al Teamology Institute, o companie specializată în performanța echipelor.

Raluca are o îndelungată experiență în business și management în România și în regiune și a condus timp de 10 ani echipa de cercetare de retail a GfK România. Este Coach...


Sep 1, 2022

Mihai Purcărea conduce BRD Asset Management, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România. Este membru în boardul Asociației Administratorilor de Fonduri. 

Este pasionat de psihologie și economie comportamentală. Când ne investim banii, spune Mihai, deciziile raționale sunt importante. Dar...