Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Aug 28, 2020

În februarie 2020, Ana Haralambie deținea și conducea cel mai mare business de târguri de nunți. Dacă v-ați căsătorit de curând sau ați fost în preajma unei mirese, știți exact despre ce vorbesc. Ghidul Miresei era locul unde se strângeau rochiile, furnizorii, bijutierii, florarii, pe platforma online, în revista sau târgul cu același nume. 

Ana a fost, probabil, unul dintre primii oameni care au simțit direct impactul unei noi realități: în 24 februarie a înțeles, în cel mai brutal mod, că nu mai are business. 15 ani de construcție s-au redus, în trei zile, la nimic. 

Azi, construiește ceva cu totul nou și fără nicio legătură cu Ghidul Miresei: o platformă de livrare de legume și produse proaspete numită Piața pe Roți. A creat conceptul pornind de la o întrebare: ce mai este, totuși, valabil și ce știm noi să facem ce e valoros în această nouă realitate?

Conversația cu ea e și lecție despre a o lua de la capăt - chiar când n-ai greșit cu nimic - dar și o frântură de viață reală care, mie, mi-a făcut din când în când pielea de găină. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.