Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca

Aug 26, 2022

Astăzi, vă invit să redescoperim o conversație care este printre preferatele mele. Dacă ați fost vreodată în situația de a lucra cu parteneri, de a vă despărți de o idee pe care o iubiți sau de a învăța dintr-un eșec, acest episod e numai bun. 

 

Dragoș Roșca a intrat în antreprenoriat de mic. A...


Aug 19, 2022

Episodul de azi e o poveste fantastică de pionierat, ambiție, viziune și răbdare. Și o foarte frumoasă poveste personală a doi oameni uniți, aproape miraculos, de aceeași pasiune. 

Barbara și Christoph au venit în România la începutul anilor 90, pe urmele ultimelor populații de lupi din Europa. Au fondat...


Aug 12, 2022

Astăzi, vă invit să revizităm împreună ideea de succes, felul în care privim eșecul și unde să ne investim atenția și resursele dacă vrem rezultate mai bune în oricare arie a vieții noastre. E o conversație foarte practică, aplicată, optimistă.

Andrada Vincze e un pionier într-un domeniu în care...


Aug 5, 2022

Episodul de azi este unul dintre preferatele mele și ale multora dintre voi. 

Într-o perioadă în care mulți căutăm răspunsuri la întrebarea ”cum am putea trăi mai cu sens”, am ales din biblioteca noastră această conversație în care Dragoș Vîlcu vorbește despre procesul prin care a trecut el însuși...