Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Apr 24, 2020

Constantin Chiriac este fondatorul și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și managerul Teatrului Radu Stanca din Sibiu. 

Este un matematician îndrăgostit de miracole și un manager care crede că totul e posibil, nimic nu e întâmplător și că secretul succesului e arta de a dărui.

Conversația noastră este, poate, cea mai specială dintre toate de până acum. Veți auzi la început un recital de poezie despre nevoie de a ne întâlni între noi pentru simplul motiv de a ne da bună ziua, ceva de care cu toții avem nevoie. Veți auzi povești incredibile, împletite cu lecții de business și strategie. Și o pledoarie pentru miracole, ca întâmplări esențiale în viața noastră. 

În acest an, Festivalul se va desfășura integral online, cu sute de spectacole de pe tot cuprinsul planetei. 

Constantin a mers la școală la 5 ani. A absolvit un Liceu de matematică și Institutul de actorie ca șef de promoție, în 1980. După facultate, a mers la Sibiu, unde a fondat FITS în 1993. 

FITS este azi cel mai mare festival singular de teatru din lume.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicăre. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter. Pentru interviurile live, foști invitați și ce urmează, vizitați-ne pe vastcurious.ro

Pentru conversații cu antreprenori, sociologi, psihologi și alți oameni destoinici și interesanți despre business, leadership, performanță și natura umană, abonați-vă la podcastul Vast and Curious în Soundcloud, Apple, Stitcher, Spotify