Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Nov 6, 2020

Cristi a cofondat în 2010 Universum Group, a treia cea mai mare companie de organizare de evenimente din România. Universum are în portofoliu evenimente de referință în regiune, precum Go Tech World sau Bucharest Technology Week. 

Este cofondator al Catalyst și BrainSpotting, două companii de recrutare și evenimente în resurse umane. 

Evident, 2020 e anul în care industria de evenimente își rescrie complet regulile. Și despre asta am vorbit cu Cristi: despre cum au lansat aproape peste noapte o aplicație de evenimente care promite să devină un produs global, despre cum au reconfigurat resursele pentru a lansa în patru zile un brand de livrare de mâncare și despre disciplina și principiile care i-au permis să facă acest lucru. 

Dar cea mai importantă și mai valoroasă parte a conversației e, totuși, despre cum a devenit Cristi antreprenorul de azi. Am vorbit despre perioada de sărăcie din copilăria lui și ce l-a învățat acest lucru. Despre cum a petrecut un an în Indonezia singur într-o lume diferită, despre cum își crește fiul de nouă ani și cum se pregătește cu ani înainte să fie nevoie, astfel încât să-și asigure mereu cele mai bune șanse de succes. 

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro/podcast. Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.