Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Jan 27, 2023

Astăzi, va aduc una dintre cele mai bune conversații din arhiva noastră. 

Ioan Iacob este antreprenor și cofondator al Flowx, o companie de tehnologie cu un produs inovator, ambiția de a schimba industria de servicii financiare și performanța de a fi atras la final de 2021 a doua cea mai mare finanțare europeană pentru un startup. 

Evident că am vorbit despre ce face Flowx și de ce modelul acestui startup este atât de interesant pentru marile corporații globale. 

Dar ceea ce cred că veți găsi mult mai interesant este conversația despre lucruri profund umane, cu care toți ne întâlnim în încercarea de a construi ceva. Despre cum Ioan și-a schimbat părerea despre vină, responsabilitate și regret. Discuția despre respect de sine și cum îl construiești, despre cum să te poziționezi într-o negociere și ce înseamnă să creezi un parteneriat și să livrezi valoare. Despre echipe împreună cu care poți construi lucruri nerezonabile și cum să te poziționezi în fața lor. Și cum a descoperit întâmplător oportunitatea de a lansa un nou business. 

Am vorbit despre post și ce ne spune despre păcat, despre propriile limite și neputințe. Despre cum să-ți descarci mintea de bagaje și să înveți să spui ”nu” chiar dacă te costă un investitor. Și, dacă rămâneți cu noi până la final, veți afla ce înseamnă pentru Ioan o viață bună. 

Am vorbit cu Ioan Iacob în februarie 2022.

****

Podcastul Vast&Curious este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

**** 

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.