Preview Mode Links will not work in preview mode

Vast and Curious, cu Andreea Roșca


Oct 5, 2022

Irina Pencea este Chief Marketing Officer la eMag, unul dintre partenerii strategici ai Vast&Curious. 

Am fost curioasă să înțeleg cum arată eMag pe dinăuntru. Un grup cu peste 7.000 de oameni, afaceri de aproape două miliarde de euro și, din primăvara acestui an, cel mai valoros brand românesc. 

Acest episod este parte dintr-o serie de patru care explorează diferite părți ale companiei, părți care apar rareori la vedere, dar care fac să funcționeze această mașinărie uriașă, din ce în ce mai prezentă în viața noastră de zi cu zi. 

Am vorbit cu Irina despre cum a luat decizia de a pleca din propriul ei business pentru a conduce marketingul eMag, despre frică și oportunitate ca cele două mecanisme importante care ne conduc alegerile. Veți afla, de asemenea, despre puterea unei povești bine articulate de a mișca oamenii și organizațiile și despre cum să lucrezi cu o echipă pentru a scoate la lumină ideile bune și creativitatea. 

O parte importantă din discuția noastră este legată de cum poți înțelege schimbările prin care trec clienții tăi, și aspirațiile care-i animă, pentru a lua decizii de business.

Irina are două decenii de experiență în advertising, a cofondat două agenții, Jam Session și Jazz și, din iulie 2022, este Chief Marketing Officer al eMag.

În episodul anterior din această serie despre ”bucătăria” Emag îl puteți asculta pe Tudor Manea, CEO, într-o conversație despre principiile strategice pe care e așezată și funcționează organizația. Vă recomand episodul din 28 iunie 2022. 

Dacă ar fi să păstrez un singur principiu din discuția cu Irina, l-aș alege pe acesta: să alegem mai degrabă drumurile care deschid oportunități, decât cele care ne feresc de riscuri. 

****

Acest podcast este prezentat de eMAG, o companie care crede în educație și în puterea oamenilor de a folosi tehnologia pentru a crea un viitor mai bun.

****

Acest podcast este susținut de Dedeman, o companie antreprenorială 100% românească ce crede în puterea de a schimba lumea prin ambiție, perseverență și implicare. Dedeman susține ideile noi, inovația, educația și spiritul antreprenorial și este partener strategic al The Vast&The Curious. Împreună, creăm oportunități pentru conversații cu sens și întrebări care ne fac mai buni, ca oameni și ca organizații. 

****

Note, un sumar al conversației, precum și cărțile și oamenii la care facem referire în podcast se găsesc pe andreearosca.ro Pentru a primi noi episoade, vă puteți abona la newsletter pe andreearosca.ro.

Dacă ascultați acest podcast, vă rog lăsați un review în Apple Podcasts. Durează câteva secunde și ne ajută să îmbunătățim temele și calitatea și să intervievăm noi oameni interesanți.